Canvas Spletni referat Slovensko English
Vpis 2018/2019 >>SLAVNOSTNA AKADEMIJA FOŠ 2017 >>Študijski programi Menedžment kakovosti >>

Novice

Razpis volitev v Študentski svet FOŠ

Kot v začetku vsakega študijskega leta bodo tudi letos v mesecu oktobru potekale volitve v Študentski svet FOŠ. Dekan FOŠ je sprejel Sklep o razpisu volitev v Študentski svet FOŠ za študijsko leto 2017/2018, predsednica Študentskega sveta FOŠ pa Razpis volitev v ŠS FOŠ.

Tudi letos bodo volitve potekale v okviru »volilnega tedna«, od 23. do 27. oktobra 2017, vsak dan med 15.45 in 16.15 uro (torej pred predavanji) v prostorih fakultete. Na ta način boste imeli velika večina študentov priložnost, da se volitev udeležite spotoma, pred predavanji.

Fakulteta je po svoji definiciji skupnost učiteljev in študentov in zato je študentski svet (ŠS) zelo pomemben organ na fakulteti. Pomemben je predvsem zato, ker ima svoje člane v drugih organih FOŠ, in sicer v Akademskem zboru, Upravnem odboru, Senatu, Komisiji za študijske in študentske zadeve,... V okviru svoje funkcije ima ŠS tako glas študentov v drugih organih FOŠ, podaja svoje mnenje glede poteka študija, posreduje mnenja, kritike in predloge študentov vodstvu fakultete in je tako pomemben most med študenti in vodstvom fakultete ter hkrati tudi soustvarjalec kulture odličnosti.

Študentski svet pa ne more delovati brez svojih članov – predstavnikov študentov vseh stopenj študijskih programov FOŠ. Zato vas vljudno prosimo, da razmislite o svojem prispevku v tem pomembnem organu, saj ste morda prav vi eden izmed tistih, ki boste glasno, odločno in preudarno zagovarjali interese in pravice študentov ter bili soudeleženi pri delovanju in razvijanju naše – in hkrati vaše fakultete.

Zato vam vljudno predlagamo, da izpolnite obrazec za kandidaturo za člana v ŠS FOŠ na OBR-025, se potegujte za svoje mesto v Študentskem svetu in pridobite izkušnjo, katero imate možnost pridobiti le dokler ste študent FOŠ.

Kandidaturo lahko oddate od 10. do 16. oktobra 2017 na obrazcu OBR-025, v zaprti ovojnici s pripisom »Za študentsko volilno komisijo - volitve v Študentski svet FOŠ – ne odpiraj«, ki se pošlje po pošti na naslov fakultete ali vloži v študentskem referatu na sedežu fakultete. Več informacij glede volitev si preberite v Sklepu o razpisu volitev v Študentski svet FOŠ.

Vljudno vas vabimo k vložitvi kandidature in udeležbi na volitvah v Študentski svet FOŠ!


‹ Nazaj