E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Kakovost in njeni izzivi v 4. industrijski revoluciji

Sekcija za kakovost in inovativnost v okviru GZDBK v konferenčni dvorani Hotela Šport Otočec 30.11.2017 z začetkom ob 9. uri organizira tradicionalalni 20. dan kakovosti, kjer bodo obeležili tudi 20 let delovanja sekcije za kakovost in inovativnost v okviru GZDBK. Letošnji naslov je Kakovost in njeni izzivi v 4. industrijski revoluciji.

Industrija 4.0 pomeni digitalizacijo poslovnih procesov, kjer kakovost dobiva širši pomen in ji hkrati postavlja nove izzive. Gre za digitalizacijo poslovnih procesov v celoti, od sprejemanja naročila, preko nabave materiala do tega, kako izdelek »spravimo« skozi proizvodnjo in ga na koncu dostavimo kupcu. Kako bo le-ta vplivala na področje kakovosti, ki je vpeta v celotno verigo poslovanja podjetja? Na kaj mora biti pri tem pozoren kakovostnik, ko gleda sistem v celoti? Kako se bodo spreminjale stvari na področju IT, proizvodnje, kadrov, okolja in nenazadnje v osebnostnem razvoju človeka, ki daje končnemu proizvodu največji pečat?

Iz vsebine:

Na okrogli mizi, katero bo vodil prof. dr. Boris Bukovec, dekan Fakultete za organizacijske študije in član Sekcije za kakovost in inovativnost od njene ustanovitve naprej, bodo sodelovali trije predsedniki Sekcije za kakovost in inovativnost:

Podrobnejši program si lahko ogledate na povezavi.


‹ Nazaj