E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Obisk skupine strokovnjakov NAKVIS

Spoštovani študentje, sodelavci in ostali soustvarjalci Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu!

Obisk strokovnjakov NAKIVSa, predviden za 2. in 3. oktober 2018 se bliža. Priložnost za dokazovanje kakovosti našega sistema dela bomo torej imeli naslednji torek in sredo.

Ob tej priložnosti iz urnika posebej izpostavljamo:

Razgovor s skupino predstavnikov zunanjega okolja (delodajalci, potencilani delodajalci, podjetja za izvajanje prakse, alumni) bo v torek, 2. oktobra 2018 med 16.00 in 16.45.

Podroben urnik z vsebinskimi poudraki je bil poslan vsem udeležencem.

Menimo, da smo dobro pripravljeni, a se kljub temu zavedamo, da imamo še veliko priložnosti za izboljšanje in ta obisk strokovnjakov NAKVISa bo zagotovo pokazal na nekatere od njih.

Na ta obisk NAKVISa smo se pripravljali kot prave športne ekipe. Imeli smo dolgoročen plan "treninga" , vsa leta do sedaj smo "pridno trenirali", vmes smo svojo "formo" preskušali na "tekmah" (reakreditacija zavoda, samoevalvacije, ankete študentov, ankete diplomantov, presoje po ISO 9001 in 27001...), tako da smo sedaj za "olimpijsko tekmo - reakreditacijo študijjskih programov" pripravljeni. To celotno obdobje je bilo naporno in prijetno, tako kot so vsi treningi in tekme v športnih ekipah.

Pri tem smo vseskozi sledili našemu poslanstvu in viziji:

Poslanstvo FOŠ:

Razvijamo ustvarjalne potenciale posameznikov in organizacijske znanosti ter prispevamo k nenehnemu izboljševanju kakovosti življenja.

 Vizija FOŠ:

Postali in ostali bomo najboljši slovenski ter eden vodilnih evropskih centrov na področju kakovosti in odličnosti, naši diplomanti pa med najbolj iskanimi strokovnjaki s svojega področja.

Vsem in vsakemu posebej se zahvaljujem za do sedaj izkazano visoko motiviranost pri pripravah na obisk strokovnjakov NAKVISa in se priporočam za vaše "ustvarjalne prispevke" v sklopu razgovorov z njimi.

Želim vam prijeten in miren vikend, v torek in sredo pa "odlično tekmo".

prof. dr. Boris Bukovec
Dekan

 

 


‹ Nazaj