E-učilnica E-indeks Slovensko English

EN

Spoštovani udeleženci srečanja na Otočcu!

Na Otočcu bomo 20. in 21. maja 2010 organizirali že 22. mednarodni forum odličnosti in mojstrstva in že 14. Konferenco zmagovalcev EFQM. Naslov tokratnega srečanja je Etičnost razmišljanja in delovanja pri uveljavljanju strategije univerzalne odličnosti in mojstrstva.

Kot vedno do sedaj se bomo tudi tokrat potrudili, da bomo razširili in poglobili znanje s področja univerzalne odličnosti in mojstrstva, s posebnim poudarkom na etičnosti. Prav tako bomo raziskovali, kako ta pomembna sestavina vpliva na procese odličnosti in mojstrstva.

Prepričani smo, da bomo našim spoštovanim udeležencem ponudili nove spodbude za uspešno delo in radostno življenje. Zato smo na 22. forum in 14. Konferenco zmagovalcev EFQM povabili priznane domače in tuje strokovnjake.

Rečemo lahko, da bomo skupaj iskali najboljše poti za rešitev iz velikih težav na področju globalne ekonomije in drugih človekovih dejavnosti ter pri tem upoštevali tudi usmeritve Otoške strategije uveljavljanja univerzalne odličnosti in mojstrstva.

Vljudno Vas vabimo, da si že sedaj rezervirate čas za obisk tega zanimivega in čedalje bolj pomembnega dogodka. Obljubljamo vam, da bomo tokratni forum še dodatno popestrili in obogatili z novimi prijemi in iskricami odličnosti.

Programski in organizacijski odbor