E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Nov študentski dom

V Novem mestu se z oktobrom odpira prvi pravi študentski dom – Študentski dom Situla. Študentski dom se nahaja v do sedaj neizkoriščenih prostorih hostla Situla na Glavnem trgu v Novem mestu.

Študentom je na voljo 17 postelj v 5 sobah, tri kopalnice, dve kuhinji, dva dnevna skupna prostora in študijska soba z računalniki. Vsi prostori so opremljeni z brezžičnim dostopom do interneta.

Študentski dom Situla s pozicijo v centru Novega mesta - v bližini fakultet, študijske knjižnice Mirana Jarca, Ragovega loga, športnega parka Loka in nenazadnje kluba LokalPatriot študentom ponuja pestro dogajanje na dosegu roke. V prostorih hostla in študentskega doma sta tudi kavarna in restavracija Situla, kjer so študentom na voljo študentska kosila. V kavarni hostla Situla deluje tudi Infotočka Društva novomeških študentov.

Prostori študentskega doma so bili nazadnje obnovljeni v začetku septembra, dnevi odprtih vrat pa bodo potekali med 20. in 26. septembrom. Mesečna najemnina znaša 100 € in vključuje vse stroške.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na studentski.dom@situla.si.


‹ Nazaj