E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

BREZPLAČNA udeležba 4 študentov FOŠ na konferenci SZKO

Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) organizira že 23. letno konferenco SZKO, ki bo 13. in 14. novembra 2014 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Organizatorji so na konferenco povabili tudi 4 študente FOŠ, katerih udeležba je BREZPLAČNA. V kolikor ste zainteresirani za udeležbo na konferenci, se prijavite preko elektronske pošte na naslov referat@fos.unm.si, najkasneje do 9. 11. 2014.

23. letna konferenca SZKO poteka pod sloganom »Celovito prestrukturiranje? Odgovor je kakovost!« in tej tematiki se bodo v plenarnem delu posvetili številni ugledni tuji in domači strokovnjaki, med njimi:

Poleg plenarnega dela bo na konferenci organiziranih osemnajst programskih modulov, posvečenih zdravstvu, bančništvu, avtomobilski industriji, voditeljstvu, upravljanju poslovnih procesov, človeškemu potencialu, razvoju javne uprave, sistemom stalnih izboljšav, standardom, operativni odličnosti in informatiki.

O različnih vidikih prestrukturiranja bodo razpravljali tudi na zaključni okrogli mizi, na kateri bodo sodelovali dr. Urban Vehovar, dr. Igor Masten, dr. Matej Avbelj in dr. Simona Kustec Lipicer, povezovala pa jo bo voditeljica in novinarka Vida Petrovčič.

Dodatne informacije o konferenci najdete na naslednjih povezavah:
- predstavitev konference
- program konference
- spletna prijavnica na konferenco
- cenik udeležbe

Udeleženci imajo 10-odstotni popust pri nastanitvah v hotelih GH Bernardin in Histrion.
Rok za prijavo na konferenco je 9. november 2014.

Če vas zanima še kar koli v zvezi s konferenco, lahko pokličete na telefonsko številko 01/58 98 490 ali pišite na info@szko.si.

Vljudno vabljeni.


‹ Nazaj