E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Dan kakovosti 2015

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu na podlagi sodelovanja z mednarodno certifikacijsko hišo Bureau Veritas, omogoča trem študentom FOŠ, da se brezplačno udeležijo Dneva kakovosti, ki ga Bureau Veritas organizira v četrtek, 16. 4. 2015, na Kongresnem centru Brdo pri Kranju. Osrednja tema letošnjega srečanja je zaznavanje, iskanje priložnosti za izboljšanje poslovanja in doseganje boljših rezultatov.

Ena od glavnih sprememb nove izdaje ISO 9001:2015 je vzpostavitev sistemskega pristopa miselnosti usmerjene v tveganja (»risk-based thinking«), ki je celovito vključeno v vse zahteve standarda. Uporabo pristopa miselnosti usmerjene v tveganja bodo na letošnjem Dnevu kakovosti prezrcalili v pozitivno prepoznavanje priložnosti za nenehne izboljšave na vseh področjih delovanja. Priznani domači in tuji predavatelji, predstavniki gospodarstva različnih strok in akademskih krogov bodo predstavili svoj pogled na izkoriščanje priložnosti pri vodenju kakovosti, ravnanju z okoljem, učinkoviti rabi energije… Kako v svoje delovanje pritegniti še več priložnosti, bo na humoren način prikazal komik Boštjan Gorenc, Pižama. Pridružite se, zabavno bo!

Več o programu si lahko ogledate na spletni strani. Prvi trije študentje FOŠ, ki se boste na dogodek prijavili na info@fos.unm.si, se boste lahko dogodka udeležili brezplačno.

Vljudno vabljeni.


‹ Nazaj