E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Analiza "Koristi modela EFQM" v Sloveniji

Z veseljem posredujemo analizo "Koristi modela EFQM" v Sloveniji, ki so jo na Uradu RS za meroslovje izvedli skupaj s poslovno odličnimi organizacijami v Sloveniji.

Analiza z vsemi izsledki in sklepnimi ugotovitvami je objavljena tudi na njihovi spletni strani (http://www.mirs.gov.si/si/delovna_podrocja/poslovna_odlicnost_prspo/). Za vsa dodatna vprašanja, nejasnosti oziroma morebitne napake pa so vam na voljo tudi na E-naslovu: prspo.mirs@gov.si.

Naj vas hkrati spomnimo na objavljen Javni razpis PRSPO 2015, katerega rok za prijavo oz. oddajo vloge se izteče 14. 9. 2015. Prav tako sporočamo, da na uradu, po pooblastilu Odbora PRSPO, še tudi v letu 2015 izvajajo brezplačne predstavitve in delavnice iz naslova predstavitve modela EFQM in postopka PRSPO za vse organizacije, ki bi želele stopiti na pot poslovne odličnosti oziroma nadgraditi svoja znanja in dvigniti motivacijo med zaposlenimi. Svoje želje in potrebe jim sporočite na E-naslov: dominika.rozonicnik@gov.si ali prspo.mirs@gov.si.

Vsi skupaj pa vam želimo uspešno poslovno jesen 2015 in čim bolj učinkovito uporabo analize "Koristi modela EFQM v Sloveniji" pri pregledu in lastnem pozicioniranju.


Vljudno vabljeni k branju in prijavi na razpis. 

Analiza Koristi modela EFQM v Sloveniji


‹ Nazaj