E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Mednarodno uveljavljanje Fakultete za organizacijske študije Novo mesto

Fakulteta za organizacijske študije (FOŠ) v skladu s svojim poslanstvom,  sooblikovanja znanosti in stroke na področju organizacijskih študij, aktivno uresničuje zastavljene cilje v mednarodnem znanstvenem okolju. Dekan FOŠ doc. dr. Boris Bukovec  in prodekan doc. dr. Davorin Kralj sta na znanstveni konferenci Recent Advances in Circuits, Systems & Signals na Malti v septembru objavila prispevka na temo poslovne in okoljske odličnosti. Prispevka predstavljata vmesne rezultate raziskave interdisciplinarne skupine v okviru  JAPTI projekta:  Raziskava in razvoj trajnostnih procesov in proizvodov s primerom s primerom lahkega betona na osnovi agregata iz lahko pihanega stekla,  v  sodelovanju s podjetjem TANTEGEL d.o.o.

Usmerjenost v mednarodni znanstveni prostor dokazuje  FOŠ tudi kot soorganizator v okviru Conferences of the European Society for Environmental Research and Sustainable Development EUROPMENT, na konferenci  International Conference on Energy, Environment, Entrepreneurship, Innovation (ICEEEI'11) Lanzarote, Canary Islands, Spain, May 27-29, 2011, s  posebno sekcijo z naslovom Clean Technology and Environmental Business Excellence pod vodstvom prodekana doc. dr. Davorina Kralja.

Prepletanje in izmenjava odličnih poslovnih praks,  strokovnega, pedagoškega in znanstvenega dela je osnovno vodilo sodelavcev in partnerjev Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu.


Mednarodno uveljavljanje Fakultete za organizacijske študije Novo mesto

‹ Nazaj