E-učilnica E-indeks Slovensko English

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vsa besedila, fotografije in drugi dokumenti, ki so objavljeni na spletni strani Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu (www.fos-unm.si), so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine je dovoljeno pregledovati in reproducirati samo za lastne potrebe. Novinarji lahko vsebine in slikovni material v sklopu »za medije« uporabljajo tudi brez predhodnega pisnega dovoljenja FOŠ.

Omejitev odgovornosti

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu (v nadaljevanju FOŠ) si pridržuje pravico, da lahko brez predhodnega opozorila spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog. FOŠ tudi ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

FOŠ ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

FOŠ in druga pravna ali fizična oseba, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, tudi ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopnosti, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Piškotki (cookies)

Spletne strani FOŠ odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "piškotki". Za potrebe merjenja obiska spletnih strani pridobimo s piškotki informacije o tem, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletne strani. S piškotki vodimo evidenco o obiskih na delih z omejenim dostopom in hranimo kontaktne informacije ter podatke, potrebne za kasnejše obiske na naših spletnih straneh.

Varovanje zasebnosti

FOŠ spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega mesta www.fos.unm-si, zbirala, obdelovala in hranila skladno s splošnimi pogoji varstva osebnih podatkov FOŠ

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Ker obstajajo na spletni strani www.fos-unm.si določene povezave na druge spletne strani, FOŠ ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in zaščito zasebnosti na teh spletnih straneh.