E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

19. konferenca SZKO

Slovensko združenje za kakovost in odličnost prireja 19. letno konferenco z naslovom Kakovost: Dejavnik uspeha, ki bo potekala 11. in 12. novembra 2010 v Portorožu. Organizator je pripravil zanimiv strokovni program, ki bo potekal deloma v obliki plenarnga zasedanja, deloma pa v štirih sekcijah: gospodarstvo, javna uprava, šolstvo in zdravstvo.

V plenarnem delu konference bo dr. Mojca Novak predstavila referat na temo Kakovost v visokem šolstvu, v okviru sekcije za šolstvo, katere moderatorja sta doc. dr. Boris Bukovec in Darja Sušnik, pa bo imela referat tudi naša študentka mag. Iris Fink Grubačević. Sekcijo bo zaključil doc. dr. Boris Bukovec z referatom na temo Model notranjih evalvacij visokošolskega zavoda.

Vabimo Vas k ogledu spletne strani, kjer si lahko preberete podrobnejši program konference.

Z željo, da se problematika kakovosti približa tudi študentom, se je Združenje odločilo ponuditi brezplačno udežebo vsem zainteresiranim. Študentje bodo lahko prisostvovali predavanjem in bodo prejeli gradivo, tako kot vsi ostali udeleženci na konferenci.

Prijave se zbirajo preko spleta, študentje pa svojo namero po prijavi pošljite na naslov referat@fos.unm.si.

Na konferenci boste gotovo našli vsebine in priložnosti za izmenjavo dobrih praks, ki Vam bodo lahko koristile na Vaši nadaljnji poti kakovosti in odličnosti, zato Vas vabimo, da se konference udeležite.


‹ Nazaj