Canvas Spletni referat Slovensko English
Študijski programi Menedžment kakovosti >>Poletna šola FOŠ 2019: Sistem vodenja kakovosti >>Konferenca NPOT 2019 - 25. april 2019 >>

Novice

Razpis za nagradni natečaj za najboljši esej

Evropsko združenje za kadrovski management (European Association for Personnel Management - EAPM ) je z namenom, da bi spodbudilo napredno in inovativno razmišljanje o vlogi kadrovske funkcije v sodobnem poslovnem okolju, razpisal nagradni natečaj za najboljši esej na temo: Zbliževanje: premislek o vlogi ravnanja z ljudmi kot spodbujevalca.

Zveza društev za kadrovsko dejavnost Slovenije (ZDKDS) je kot slovenski član EAMP z veseljem podprla to akcijo in objavila razpis za nagrado na nacionalni ravni. Uradni letak EAPM si lahko ogledate na spletni strani ZDKDS.

Za nagrado se potegujejo vsi kadrovski managerji ali strokovnjaki ter študenti, ki so že člani ali pa se ob tej priložnosti včlanijo v ZDKDS. Nagrada za zmagovalni esej na nacionalni ravni je brezplačna udeležba na mednarodni konferenci združenja EAPM, ki bo letošnje leto v Istanbulu v Tučiji, in sicer od 28. do 30.9.2011.

Več o nagradnem natečaju si lahko preberete v razpisu.


‹ Nazaj