E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

WEBINAR: Pisanje strokovnih in znanstvenih del ter uporaba računalniških programov

Obveščamo vas, da bo od 14. do 17. 7. 2020 potekal Webinar na tematiko Pisanje strokovnih in znanstvenih del ter uporaba računalniških programov.

Pisanje strokovnih člankov, znanstvenih člankov, esejev, diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij, strokovnih monografij in znanstvenih monografij je zahtevno opravilo. Namen in cilj delavnice je udeležencem razložiti strukturo strokovnih in znanstvenih del, jih seznaniti s kvantitativnimi in kvalitativnimi raziskovalnimi metodami in jim pokazati, kako uspešno in učinkovito uporabljati programska orodja Windows, Word, Excel, SPSS, R, SAS/STAT, LISREL, ATLAS.ti, 1KA spletna anketa, Web of Science, EBSCO, SICRS, baze sekundarnih podatkov, itd., oz. kako optimirati osebni računalnik in delo na njem. Delavnica je zasnovana tako, da udeleženci spoznavajo praktične primere. Po zaključku delavnice so udeleženci sposobni samostojno napisati strokovni ali znanstveni izdelek.

Trajanje webinarja: od 14. do 17. julija 2020, vsak dan med 16:30 in 18:00

Cena: 100 EUR

Izajalec: doc. dr. Franc Brcar
Franc Brcar je univerzitetni diplomirani inženir strojništva, magister informacijsko-upravljavskih ved in doktor znansoti s področja menedžmenta kakovosti. Dalj časa je bil zaposlen v večjem avtomobilskem podjetju. Na začetku je delal kot specialist na področju operacijskih sistemov in baz podatkov. Sledilo je delo na področju računalniškega konstruiranja in ERP sistemov. V zadnjem obdobju se raziskovalno ukvarja z menedžmentom, statistiko, kvantitativnimi in kvalitativnimi raziskovalnimi metodami.

Več informacij o webinarju si lahko ogledate na povezavi.

Prijave na franc.brcar@gmail.com.

Predhodno si lahko ogledate brezplačni webinar: Programska oprema v raziskovanju.


‹ Nazaj