E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Webinarji Web of Science v novembru

Spoštovani,

obveščano vas o dveh brezplačnih izobraževalnih vsebinah s strani Clarivate Analytics, ki jih bodo izvedli v novembru prav za slovenski konzorcij.

1. Naslov: Select the best available journal for your manuscript (Izberite najboljšo možno revijo za svoj manuskript)

Sreda, 18. november 2020, ob 13.30

"Kam oddam svoj članek?"

Vsak raziskovalec dobro pozna to vprašanje. Pridružite se temu spletnem seminarju in pomagali vam bodo odgovoriti na to in tudi na spodnja vprašanja:

Predstavili vam bodo rešitve Clarivate, s katerimi bo ta naloga bolj preprosta. Pridobite najbolj učinkovite delovne postopke, nasvete in trike neposredno od njihovih strokovnjakov za rešitve.

Povezava za prijavo.

2. Naslov: Power your research with Web of Science (Podprite svojo raziskavo z Web of Science)

Sreda, 25. november 2020, ob 10.00

Web of Science je edinstvena bibliografska baza podatkov, ki nudi objavljene in neobjavljene raziskave z največjim vplivom od leta 1864 naprej. Z bazo WoS lahko podprete svojo raziskavo na naslednje načine:

Pridružite se spletnemu seminarju in spoznajte vse vznemirljive izboljšave, ki so se izvedle v bazi Web of Science v preteklem letu, ter uporabne nasvete in trike, da bodo vaša iskanja po bazi Web of Science bolj učinkovita.

Povezava za prijavo.

________________________________________

Institut informacijskih znanosti (IZUM) je nosilec konzorcijskega dogovora za dostop do informacijskega servisa Web of Science Citation Conection. Več informacij o konzorciju je na voljo na spletnem naslovu https://www.cobiss.si/baze/wos.htm.

Za vsa morebitna dodatna pojasnila ali vprašanja v zvezi s tem sporočilom pišite na e naslov podpora@izum.si ali pokličite klicni center IZUM-a na telefonsko številko 02/25 20 333.

 

 


‹ Nazaj