E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Erasmus+ Jesenska šola 2020

Ta teden, 23., 24. In 26. novembra 2020 (ponedeljek, torek in četrtek), je potekala 3-dnevna Erasmus+ Jesenska šola za prijavitelje, pogodbenike in koordinatorje Erasmus+ projektov mobilnosti na področju terciarnega izobraževanja (KA103 in KA107) z naslovom “Fall out, Erasmus in”, udeležili pa sta se je tudi sodelavki iz Mednarodne in projektne pisarne FOŠ. Namesto srečanja v živo je bila letos Erasmus+ Jesenska šola izvedena v virtualnem okolju preko videokonferenčnega sistema Zoom, udeležilo pa se jo je več kot 120 koordinatorjev Erasmus terciarnega izobraževanja.

Program je bil izjemno bogat, obsežen in predvsem interaktiven. Obsegal je številna prioritetna področja kot so zeleni Erasmus+, vključujoč Erasmus+, strateška internacionalizacija, komunikacijske strategije in pristopi ter kaj prinaša novo leto in s tem Erasmus+ 2021-2027. Izvedeni sta bili tudi dve delavnici, in sicer delavnica strateškega načrtovanja projektov mobilnosti in delavnica marketinškega pristopa k promociji mobilnosti za študente, ki sta pripomogli k obnovitvi že obstoječega znanja ter tudi k pridobitvih novih znanj, ki so potrebni za uspešno vodenje Erasmus+ projektov.

Letošnja Jesenska šola nam je prinesla nove ideje, znanja in izkušnje, obenem pa nudila prostor za medsebojno spletno druženje, komuniciranje in izmenjavo dobrih praks, idej in mnenj. Prav tako smo obogatili tudi svoje znanje iz upravljanja projektov mobilnosti ter pripravili načrte kako motivirati študente za udeležbo na Erasmus+ mobilnostih.

 

 


‹ Nazaj