E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

15 načinov za sprostitev po službi

Ste tudi vi pod stresom na svojem delovnem mestu? Želite izvedeti kako po službi preklopiti misli in se sprostiti? V sklopu projekta WELLy smo v današnjem članku za vas pripravili 15 najboljših načinov za sprostitev po službi.

Po podatkih Ameriškega inštituta za stres, sta pritisk v službi in denar dva največja vzroka za stres v Ameriki. Kar 61 % ljudi poroča, da je delo njihov glavni vir stresa. Članek opisuje preproste načine in aktivnosti, s katerimi si lahko pomagamo pri reševanju težav, povezanih s stresom in se vrnemo v čisto in srečno stanje duha. V njemu lahko najdete 15 idej za preklopitev in sprostitev po službi.

Tako imenovano vsakodnevno mini tehnološko raztrupljanje (npr. da vsaj eno uro ali dve naenkrat ne gledate v zaslon mobilnega telefona ali računalnika) je morda le lahko tisto, kar potrebujete, da se rešite stresa, povezanega z delom. S tem ko uporabite svoj čas za nekaj drugega, se s tem znebite zaskrbljujočih delovnih težav, hkrati pa se spomnite tudi, da je življenje več kot le služba.

Več informacij o projektu WELLy najdete na projektni spletni strani, kjer so objavljene tudi vse novice in rezultati projekta. Prav tako lahko spremljate socialna omrežja fakultete, kjer vas bomo tudi v nadaljnje obveščali o aktivnostih projekta.

 


‹ Nazaj