E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>WINTER SCHOOL 2025 - Leadership Excellence

Novice

Kako usposobiti kader za dobro počutje na delovnem mestu

Vabimo vas, da pomislite, kako se počutite na vašem delovnem mestu? Morda se počutite motivirani, zagnani, zadovoljni in srečni, morda pa niste eden/ena tistih, katerim je služba hkrati tudi hobi. Naj vas potolažimo, da obstajajo različni prijemi, ki lahko tako vodje kakor tudi delavce same, naučijo na kak način lahko usposobimo kader ali sebe, da bi se na delovnem mestu počutili bolje kot kadarkoli prej.

V sklopu projekta Welly, o tovrstnih tematikah poučujemo posameznike. Izvedli smo tudi multiplikativni dogodek v letu 2021, kjer smo o tematiki veliko povedali.

Ker sta v Sloveniji in v Evropski uniji še vedno fluktuacija in nezadovoljstvo na delovnem mestu velik problem, smo se partnerske organizacije v projektu WELLy – Predstavitev profila menedžerja za dobro počutje na delovnem mestu za preprečevanje stresa, povezanega z delom, in boj proti njemu odločile, da določimo kompetence menedžerja, ki bi bil v podjetjih zadolžen za dobro počutje zaposlenih in bi bil usposobljen za preprečevanje in zmanjševanje stresa na delovnem mestu. Namen Fakultete za organizacijske študije (FOŠ) in Društva za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto (DRPDNM) ter ostalih partnerjev pa ni le določanje kompetenc, temveč tudi samo usposabljanje menedžerjev, ki bodo tako lahko kompetence razvili in znanje uspešno uporabili v svojih podjetjih.

Več o samem dogodku, ki je potekal 22. junija 2021, si lahko preberete na spletni strani projekta WELLy.

Več informacij o projektu WELLy najdete na projektni spletni strani, kjer so objavljene tudi vse novice in rezultati projekta. Prav tako lahko spremljate socialna omrežja fakultete, kjer vas bomo tudi v nadaljnje obveščali o aktivnostih projekta.

 


‹ Nazaj