E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Sestanek partnerjev projekta WELLy

Zadnjih par mesecev se je mednarodna ekipa, ki dela na projektu WELLy, malodane skrivala. Vsaj tako je bilo videti, ker nismo objavili ničesar, kar bi bilo povezano z našim delom. Če pa je kdo od naših sledilcev mislil, da počivamo, se je močno zmotil.

Ekipa je vmes trdo delala in končno smo se včeraj spet srečali na sestanku, ki je bil tudi tokrat izveden prek orodja Microsoft Teams. Partnerji smo razpravljali o prihodnjih korakih v IO4, bližajočemu se nadnacionalnem srečanju, ki bi moralo potekati v Španiji, in zaključni konferenci.

Le kdo bi si na začetku projekta, na prvem srečanju v Novem mestu mislil, da bosta 2,5 leti tako hitro minili. Od tistih turobnih novembrskih dni leta 2019, ko smo se partnerji prvič sestali, do danes smo v projektu naredili veliko - od analiz, pisanja učnega načrta in izvedbe samega pilotnega usposabljanja, na katerem na ravni vsake posamezne partnerske države sodelujejo zaposleni v kadrovskih službah iz različnih podjetij.

Najdlje smo se zadržali ravno pri usposabljanju. To poteka zadnja 2,5 meseca, v tam času pa so trenerji, učitelji in udeleženci usposabljanja izvedli že veliko nalog in se več kot uspešno spopadli z zajetnim kupom učnih gradiv. Partnerske organizacije smo bile zelo vesele povratnih informacij od udeležencev, ti so namreč navdušeni nad kakovostjo usposabljanja in nad učnimi gradivi, ki smo jih pripravili zanje.

Več informacij o projektu WELLy najdete na projektni spletni strani, kjer so objavljene tudi vse novice in rezultati projekta. Prav tako lahko spremljate socialna omrežja fakultete, kjer vas bomo tudi v nadaljnje obveščali o aktivnostih projekta.


‹ Nazaj