E-učilnica E-indeks Slovensko English
Razpisi za vpis >>Študenti o FOŠ >>Program >>

Novice

FOŠ na Poljskem

Strokovni sodelavki FOŠ sta se ta teden podali na Poljsko v Varšavo, kjer sta v okviru projekta mobilnosti Erasmus+ za namen usposabljanja obiskali partnersko institucijo Warsaw School of Computer Science.

Naši sodelavki sta imeli med samo izmenjavo priložnost spoznati zaposlene in študente na gostujoči fakulteti, kot tudi pobližje spoznati dobre prakse delovanja referata, projektne pisarne in način izvajanja projektov mobilnosti v okviru programa Erasmus+. S sodelavci sta si izmenjali dobre prakse, zanimive ideje ter druge nasvete, ki jih bomo lahko uporabili v svojih institucijah, med sodelavci in tudi širše in izboljšali naše procese in sodelovanje. Poleg tega sta se sodelavki spoznali tudi s poljskih jezikom in s kulturo in domov prinesli obilo novih izkušenj in idej.

S sodelavkami smo med drugim razpravljali tudi o posledicah pandemije, učenju na daljavo, hibridni izvedbi predavanj in vaj, učenju na daljavo, o prihodnosti izobraževanja ter o trenutni situaciji v naših državah in v Evropski Uniji. Prav tako smo se pogovarjali o nadaljnjih možnostih sodelovanja med obema fakultetama, še posebej v okviru projektov mobilnosti in projektov strateških sodelovanj.

Zelo smo veseli in ponosni, da skupaj ustvarjamo odlična mednarodna sodelovanja, ki še bolj krepijo in bogatijo medsebojne odnose in delovanje naše institucije.

 


‹ Nazaj