E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Nova razpisa za Erasmus+ mobilnosti študentov in osebja

Erasmus+ je evropski program na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje 2021-2027. V okviru programa se izvaja tudi ključni ukrep 1 (KA1), znotraj katerega lahko institucije pridobijo sredstva za mobilnost posameznikov (učeči se in osebje lahko odidejo na usposabljanje, prakso, sledenje na delovnem mestu, izmenjavo na partnersko institucijo v drugo državo). 

Fakulteta trenutno sodeluje v dveh KA131 – Učna mobilnost posameznikov v visokošolskem izobraževanju med državami programa. In sicer v KA131 za razpisno leto 2021 in 2022. Z 28. oktober 2022 sta bila na senatu potrjena razpisa za mobilnost študentov in osebja za študijsko leto 2022/2023. Oba razpisa sta objavljena na oglasni deski na fakulteti ter na spletni strani fos-unm.si/si/mednarodno-sodelovanje/razpisi/. 

Fakulteta bo zbirala prijave do vključno 1. decembra 2022. V primeru, da bo na razpis prispelo manj prijav, kot je razpisanih mest, bo fakulteta prejemal dodatne prijave do zapolnitve mest oziroma do porabe sredstev. Za več informacij smo vam na voljo na e-naslovu erasmus@fos-unm.si.

Študentje in osebje, vljudno vabljeni k prijavi!



 


‹ Nazaj