E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Mednarodno sodelovanje v akciji: FOŠ-ov obisk Politehnike Rijeka

Z velikim veseljem sporočamo, da sta se naši sodelavki nedavno vrnili s produktivne Erasmus+ izmenjave na Politehniki Rijeka.

Med tem obiskom sta naši sodelavki pridobili dragocena nova znanja in izkušnje. Predstavljeno jima je bilo delo v študentskem referatu Politehnike in različni mednarodni projekti, ki jih načrtujejo v prihodnosti.

Sodelavki sta se vrnili polni novih idej in vtisov, ki jih že z navdušenjem delita z našo akademsko skupnostjo. Njuna izkušnja bo nedvomno prispevala k nadaljnjemu razvoju naše fakultete in krepitvi mednarodnih sodelovanj.

Ta izmenjava je odličen primer, kako Erasmus+ program odpira vrata za nova partnerstva, izmenjave znanj in kulturo sodelovanja, ki presega meje.

Veselimo se prihodnjih projektov in izmenjav, ki bodo še naprej bogatile naše izobraževalne programe in širile obzorja naših študentov in sodelavcev.

Tudi vas zanimajo priložnosti programa Erasmus? Oglejte si več o programu TUKAJ ali nam pišite na elektronski naslov erasmus@fos-unm.si, kjer vam bomo z  veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. 


‹ Nazaj