E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

20. konferenca SZKO

Slovensko združenje za kakovost in odličnost prireja 20. jubilejno konferenco z naslovom Kakovost včeraj, danes, jutri, ki bo potekala 10. in 11. novembra 2011 v Portorožu. Organizator je pripravil zanimiv strokovni program, ki bo potekal deloma v obliki plenarnga zasedanja, deloma pa v štirih sekcijah: gospodarstvo, javna uprava, šolstvo in zdravstvo.

FOŠ je tradicionalni udeleženec, svoje prispevke na konferenci pa predstavljajo tako predavatelji kot študentje FOŠ. V okviru sekcije za javno upravo bo doc. dr. Gordana Žurga predstavila referat na temo Krepitev administrativne usposobljenosti za kakovost in odličnost v javni upravi RS.  V okviru sekcije za šolstvo, katere moderator je izr. prof. dr. Boris Bukovec, pa bo predstavila referat  tudi naša doktorska študentka mag. Iris Fink Grubačević.

Vabimo vas k ogledu spletne strani, kjer si lahko preberete podrobnejši program konference.

Z željo, da se problematika kakovosti približa tudi študentom, se je Združenje odločilo ponuditi brezplačno udežebo vsem zainteresiranim. Študentje bodo lahko prisostvovali predavanjem in bodo prejeli gradivo, tako kot vsi ostali udeleženci na konferenci.

Prijave se zbirajo preko spleta, študentje pa svojo namero po prijavi pošljite na naslov referat@fos.unm.si.

Na konferenci boste gotovo našli vsebine in priložnosti za izmenjavo dobrih praks, ki vam bodo lahko koristile na vaši nadaljnji poti kakovosti in odličnosti, zato vas vabimo, da se konference udeležite.

Program (pdf, 367 kB)


‹ Nazaj