E-učilnica E-indeks Slovensko English
Preveri razpis za vpis >>Študenti o FOŠ >>Preberite glasilo >>

Novice

Prva številka revije RUO

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je izdala prvo številko strokovne revije RUO – Revija za univerzalno odličnost. Ogledate si jo lahko na naši spletni strani.

Revija RUO je interdisciplinarna revija, ki združuje organizacijske vede oz. menedžment in univerzalno odličnost, tj. poslovno, organizacijsko in osebno odličnost. Revija pokriva teme organizacijskih študij in univerzalne odličnosti. Njen namen je raziskovanje in razvoj temeljnih načel odličnosti oz. temeljnih gradnikov nove organizacijske paradigme po modelu poslovne odličnosti EFQM

Ker ima revija ambicije spodbujati tudi nova razmišljanja, je njen namen tudi raziskovanje in razvoj temeljnih načel oziroma gradnikov univerzalne odličnosti po otoški rastoči strategiji univerzalne odličnosti in mojstrstva:

Več o reviji lahko najdete na naši spletni strani. V kolikor v tej reviji prepoznate izziv za Vaš ustvarjalni prispevek, Vas vljudno vabim k sodelovanju in vas prosim, da sledite navodilom za pripravo članka, ki nam ga pošljite na naslov RUO@fos.unm.si.


Prva številka revije RUO

‹ Nazaj