E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

21. letna konferenca SZKO

Med 8. in 9. novembrom bo v Portorožu potekala že 21. letna konferenca Slovenskega združenja za kakovost in odličnost, pod naslovom "Odgovor je kakovost". Na konferenci vam bodo uveljavljeni tuji predavatelji in domači strokovnjaki s svojimi prispevki skušali utrdili prepričanje, da samo kakovost in odličnost vodita v uspešnost poslovanja gospodarskih podjetij in vseh različnih organizacijskih oblik v javni upravi. Vse povabljene avtorje so organizatorji prosili, da v svojih referatih predstavijo primere najboljših praks, saj je to najboljši način, da prepričajo vse udeležence, da jim sledijo v svojih sredinah.

Letošnji govorniki bodo menedžerji in strokovnjaki iz gospodarstva in javnega sektorja, ki svojo uspešnost gradijo na uporabi orodij kakovosti in odličnosti. S tem želijo organizatorji širiti pomen razumevanja kakovosti in odličnosti ter uporabe s tem povezanih pristopov kot enega od ključnih dejavnikov razvoja naše družbe na poti iz krize. V zaključnem delu konference bodo pri obravnavi aktualnih pristopov in usklajevanju mnenj sodelovali tudi vabljeni predstavniki ustreznih resornih ministrstev.

Letošnji program obsega delo v plenarnem zasedanju in v 12 strokovnih sekcijah. V kolikor menite, da bi lahko aktivno sodelovali ste vabljeni, da se povežete z vodji ustreznih sekcij, ki bodo izbrali primerne prispevke za konferenco. Nazivi sekcij ter imena in priimki nosilcev sekcij, ki so vezane na posamezne branže, so objavljeni na spletni strani.

V prezentaciji se nahaja podrobneje razloženo delovanje SZKO ter predstavitev letne konference. Vabimo vse zainteresirane, da stopijo v kontakt z organizatorjem ter po možnosti razčistijo kakšne nejasnosti pred prijavo.

Študentje FOŠ lahko uveljavijo 50% popusta na kotizacijo za konferenco, med tem ko je za redne študente udeležba brezplačna.


‹ Nazaj