E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

ZaUpanje, etika, pravo - Kje smo in zakaj, kam gremo in kam bi lahko šli?

V četrtek, 17. 10. 2013, ob 8.30 uri, bo v konferenčni dvorani Hotela Šport na Otočcu potekal 6. dan ravnanja s človeškimi viri, ki bo posvečen temam zaupanja, etike in prava. Dogodek organizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri, na dogodku pa bosta predavala dr. Miro Cerar in dr. Vesna Godina Vuk

Dr. Miro Cerar bo v svojem predavanju z naslovom Pomen etike in prava za uspešno gospodarstvo pojasnil, da trajnostno uspešnega gospodarstva ni mogoče vzpostaviti brez zadostne etične in pravne zavesti v delovanju gospodarskih akterjev ter brez ustreznega delovanja institucij pravne države.

Dr. Vesna Godina Vuk bo v svojem predavanju z naslovom Kje smo in zakaj, kam gremo in kam bi lahko šli? predstavila temeljne značilnosti družbenih procesov v Sloveniji po letu 1991 ter pokazala kako ti vplivajo na poslovanje podjetij in na težave s katerimi se srečujejo.

Na 6. dnevu bodo podelili tudi priznanje za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2012. Ob tem bomo prisluhnili glasbenim utrinkom v izvedbi belokranjke Erike Kralj.

Dan bo moderirala Irena Potočar Papež.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani GZDBK, kjer se tudi prijavite. Za študente FOŠ je udeležba na dogodku brezplačna (v prijavi pod opombo navedite študent FOŠ).

Za dodatna pojasnila lahko pokličite na telefonsko številko 07 33 22 185 ali pišete na nina.sab@gzdbk.si.

Vljudno vabljeni.


‹ Nazaj