E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Delavnica Osebna odličnost z elementi nevrolingvističnega programiranja

Kraj: FOŠ, Novi trg 5, 8000 Novo mesto (pritličje Kulturnega Centra Janeza Trdine).

Kdaj: 22. 3., 29. 3. in 5. 4. 2014 od 9.00 do 13.15.

Trajanje: 15 ur predavanj + 17 ur sodelovanja v e-učilnici od doma.

Cena: 325 EUR z DDV za zunanje udeležence, 170 EUR z DDV za študente FOŠ.

Prijava: Elektronska prijavnica.

OPIS
NLP ali Nevrolingvistično programiranje je danes v svetu ena najbolj cenjenih in iskanih tehnik komuniciranja. Bistvo NLP-ja je, da raziskuje, kaj točno je tisto, kar nekoga naredi najboljšega v tistem kar dela in išče optimalne načine, kako lahko ljudje dosežemo odlične ali celo vrhunske rezultate.

NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto. Z uporabo NLP tehnik lahko postanemo dober komunikator in dosežemo učinkovitost na zasebnem ali poslovnem področju. NLP nam pomaga, da enostavno in na prijeten način nadomestimo tiste vedenjske vzorce, ki nas ovirajo, z novimi vedenji, ki nas bodo pripeljala do želenega cilja.

KOMU JE NLP NAMENJEN IN KAKŠNE SO MOŽNOSTI UPORABE

NLP je vsesplošno uporaben. Uporabljajo ga: podjetniki, managerji, vodilni in vodstveni delavci (spodbujanje ustvarjalnosti v timu, oblikovanje identitete podjetja, gradnja boljših odnosov med zaposlenimi, odkrivanje potencialov posameznika), učitelji in predavatelji (obvladovanje strahu pred šolo, učne težave, motivacija, oblikovanje boljših strategij učenja in poučevanja), zdravniki (boljša komunikacija s pacientom, obvladovanje stresa), osebni svetovalci (poglobitev v razgovor, učinkovitejše postavljanje vprašanj), prodajalci in tržniki (kreativno komuniciranje s trgom in strankami, doseganje boljših prodajnih rezultatov), kadrovniki (dober intervju, boljše svetovanje, ocenjevanje zaposlenih) in posamezniki (osebni razvoj, samomotivacija, uspešnost na vseh življenskih ravneh).

PRIDOBITEV MEDNARODNEGA CERTIFIKATA

Program CERTIFICIRANA NLP diploma v skupnem trajanju 32 ur. Je certifikat Mednarodnega združenja za NLP, ki ima sedež v ZDA (INLPTA- International NLP Trainers Association).

Mednarodni certifikat INLPTA- NLP DIPLOMA potrjuje, da so njeni „lastniki” usvojili osnovna NLP znanja in veščine in si pridobili kompetence na področju učinkovite komunikacije.

Pogoji za pridobitev diplome so: vsaj 80% prisotnost v programu, demonstracija naučenega v praksi.

Kdo program vodi?
Mag. Marija Turnšek Mikačić, mednarodni NLP trener (licence INLPTA, DVNLP, IANLP), NLP coach (mednarodni program – International Coach Federation – ICF), certificiran hypnotic praktik.

Diplomantka Ekonomske fakultete v Ljubljani in magistrica poslovne politike in organizacije na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, 17 let raziskovalka na področju informacij za inovativno dejavnost (GZS, Ministrstvo za gospodarstvo, Iskra, Gorenje, Zlatorog, Lek,…) in prenos inovativne dejavnosti v proizvodnjo, 6 let vodja službe za ekonomske in tržne analize v tovarni Lek, 5 let direktorica sektorja za plan in analize pri podjetju Delo, predavateljica višje šole za predmet ekonomika in menedžment poslovanja in predmet ekonomika turizma, predavateljica Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu (FOŠ) za predmeta Podjetništvo in Karierno načrtovanje, andragoško pedagoška izobrazba, sodna izvedenka za ekonomiko, avtorica vrste strokovnih člankov in publikacij, mentorica študijskih krožkov, doktorandka FOŠ.

Kdo se seminarja lahko udeleži?
Študenti FOŠ in drugi zainteresirani.

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE

Prijava
Na delavnico se prijavite preko elektronske prijavnice

Prijave sprejemamo do 20. 3. 2014 oziroma do zapolnitve prostih mest.
Število udeležencev na delavnici je omejeno. V primeru večjega števila prijav, bomo upoštevali prve prijave. FOŠ si pridružuje pravico, da v primeru premajhnega števila prijav, dogodek odpove. V primeru morebitne prestavitve ali odpovedi termina vse prijavljene pravočasno obvestimo o spremembi, plačano kotizacijo pa vrnemo.


Kotizacija
Višina kotizacije znaša 325 EUR z DDV za zunanje udeležence, 170 EUR z DDV za študente FOŠ.  Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun FOŠ pri NLB, d.d., Ljubljana, številka: SI56 0297 0025 7640 895, sklic - Osebna odličnost + vaše ime in priimek.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu. Potrdilo o plačilu (lahko skeniranega) pošljite na katja.krevs@fos.unm.si. Račun boste prejeli po izobraževanju.

Odjava
Zadnji rok za pisno odjavo je 19. 3. 2014. V tem primeru vam vrnemo kotizacijo v celoti. Pri kasnejših odjavah ali neudeležbi zadržimo kotizacijo v celoti.

Več o delavnici si preberite spodaj v priponki.

Osebna odličnost  z elementi nevrolingvističnega programiranja


‹ Nazaj