E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

6. Konferenca kariernih coachev: SEBSTVO- na poti k sebi do drugih

Spoštovani predavatelji, dragi študenti! 

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu posreduje vsem svojim študentom vabilo Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes Ljubljana (VSŠKV) in Glotta Nove, centra za novo znanje d.o.o. na 6. Konferenco kariernih coachev: SEBSTVO- na poti k sebi do drugih, ki bo v torek, 10. maja 2016 v Državnem svetu Republike Slovenije.

Letošnja konferenca ( program je na http://centerznanja.si/karierni-coaching/ ) vabi k razmisleku o tem, kakšna je vloga coachinga pri izgradnji družbe. Vodilo le te je avtonomna in etična drža posameznika, ki zna prevzeti odgovornost za lasten razvoj in prispevati k skupnemu, trajnostnemu razvoju zasebnega in poslovnega okolja in celotne družbe. Pri tem želimo nagovoriti različne vidike uporabe coachinga na osebni, poslovni in družbeni ravni.

Sebstvo (Selfness) je sodobni trend, ki v ospredje postavlja človeka, posameznika njegovo pot k samouresničitvi in iskanju notranjega miru, zadovoljstva in ohranjanja psihofizičnega zdravja na najvišji ravni. Pomembne prvine sebstva so samospoštovanje in spoštovanje drugih, razvijanje čustvene inteligence, razumevanje vzrokov problemov in konfliktov in sprejemanje ter ustvarjanje dialoga z okoljem in razvijanje univerzalne etike odgovornosti do sebe in drugih.

"Sebstvo", kot je zapisal eden od naših gostov, dr. Janez Gabrijelčič, "je zato ena izmed temeljnih postavk, ki jo moramo upoštevati pri naših horizontih za doseganje vrhunskih rezultatov v poslovanju in rasti posameznika v celovito, odgovorno in pokončno osebnost".

Vabimo vas, da se pridružite! Začetek je ob 9:00 uri (registracija udeležencev 8:30), v Državnem svetu RS v Ljubljani. Prosta mesta so omejena, zatorej pohitite s prijavo.

6. konferenco KC organizira Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana (VSŠKV) in Glotta Nova, center za novo znanje d.o.o. S konferenco se obeležuje 25 uspešnih in plodnih let dejavnosti Glotte Nove, ustanoviteljice VSŠKV.

Kotizacije ni. Sprejmejo lahko le omejeno število prijavljenih obiskovalcev. K prijavi lahko povabite tudi svoje prijatelje, sorodnike, sodelavce...Prijavnica za prijavo na konferenco je na spletni strani konference!

Vabljeni!


‹ Nazaj