E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Usposabljanje za menedžerja za dobro počutje na delovnem mestu

Tudi vas zanimata dobro počutje na delovnem mestu in delovna sreča? Ste zaposleni v srednjem ali malem podjetju in si želite pridobiti kompetence za menedžerja dobrega počutja na delovnem mestu?

Če je odgovor pritrdilen, vas vabimo, da se prijavite na brezplačno WELLy usposabljanje preko elektronskega naslova erasmus@fos-unm.si, ki se začenja v mesecu novembru 2021, ter s svojim sodelovanjem pridobite dodatne kreditne točke in certifikat za menedžerja dobrega počutja na delovnem mestu.

Pri WELLy usposabljanju bomo najprej naredili uvod v program usposabljanja za menedžerja na delovnem mestu nato pa se bomo seznanili z zdravim delovnim mestom ter spoznali pomen pravičnih in zdravih pogojev v delovnem okolju. Dotaknili se bomo tudi zakonodaje, tako Evropske kot nacionalne, o stresu pri delu in obvladovanju diskriminacije. Za tem bomo obravnavali vlogo menedžerja dobrega počutja pri delu ter nato spoznali še komunikacijske in psihološke veščine za menedžerja dobrega počutja na delovnem mestu.

Usposabljanje bo potekalo enkrat tedensko na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu ali online preko MS Teams. Mesta na usposabljanju so omejena.

Za več informacij o usposabljanju in prijavah smo vam na voljo na erasmus@fos-unm.si.

Vse rezultate in pomembnejše novice bomo sproti objavljali tudi na spletni strani projekta, vabimo pa vas tudi, da spremljate družbena omrežja projekta, na katerih bomo objavljali obvestila, novičke in vse ostale dejavnosti, povezane z WELLyjem in dobrim počutjem na delovnem mestu.

 


‹ Nazaj