E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Vabilo za sodelovanje mladim v regiji jugovzhodna Slovenija

Spoštovani,

če ste brezposelni mladi v starosti od 24. do 29. let (izjemoma lahko tudi od 20. leta dalje) v regiji Jugovzhodna Slovenija z najmanj srednješolsko izobrazbo, vas vabimo, da se vključite v program usposabljanja projekta Model M Slovenija za nevladništvo, podjetništvo in aktivno iskanje zaposlitve.

Model M pomeni biti mlad in biti vzor drugim, kako inovativno najdeš zaposlitev ali ustvariš svojo lastno. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija – Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Traja od 1.8.2016 do 15.9.2018, z njim pa želimo za večjo zaposljivost in zaposlenost usposobiti vsaj 140 mladih in zaposliti vsaj 32 mladih v sedmih statističnih regijah.

Program v regiji Jugovzhodna Slovenija se bo pričel izvajati 29. januarja 2018 in bo trajal do 5. marca 2018. Pohitite in se vključite v informativno srečanje, kjer boste pridobili vse potrebne informacije! Število vpisnih mest je omejeno (20-30), zato se prijavite čim prej!

Uvodno srečanje za izbor udeležencev bo v četrtek, 18. januarja 2018, na naslednjih lokacijah in ob naslednjih urah:

Kaj naj torej storite?

Vabljeni na brezplačno usposabljanje, kjer se boste povezali s podjetniki, nevladniki in dosedanjimi udeleženci projekta ter tako hitreje prišli do zaposlitve.

V Celju, Ljubljani, Murski Soboti in v Kopru se je projekta doslej udeležilo skupaj 69 oseb, 22 jih je že dobilo zaposlitev, nekateri so se zaposlili še pred iztekom programa usposabljanja!

Naredite nekaj zase in se nam pridružite. Skupaj smo uspešnejši, zato ustvarjajte vašo prihodnost skupaj z nami!

Več www.model-m.si in na FB: https://www.facebook.com/modelmslovenija/

S prijaznimi pozdravi,

mag. Anita Hrast, direktorica Inštituta IRDO

Model M brušura

Model M osebna izkaznica

Prijavnica

 


‹ Nazaj