E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Startup vikend

Razvojni center Novo mesto d.o.o., ponovno organizira Stratup vikend - Samo en vikend je potreben, da uresničiš svojo podjetniško idejo!, katero pobudo je podprla tudi Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu.

Imaš podjetniške ambicije? Imaš dobre ideje? Ponuja se ti izjemna priložnost, da spoznaš, kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi. Zato pridi na Startup vikend, ki bo potekal v petih krajih po Sloveniji, od 4. do 5. aprila 2014 in razvijaj veščine, ki so danes nujno potrebne za tvoj karierni uspeh!

Startup Weekend je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz študentov različnih fakultet, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«) in ga tudi preveril na trgu. Na tokratnem vikendu bomo posebno pozornost skupaj z mentorji namenili idejam, ki rešujejo posebne družbene izzive. Dotaknili se bomo torej tudi socialnega podjetništva!

Startup vikend udeležencem nudi:

Oglej si kako je izgledal naš prvi Startup vikend: video.

Prijaviš se lahko tukaj.

Pridobil boš praktične podjetniške veščine, od prodajanja, nastopanja, mreženja do vodenja, kadrovanja, pogajanja, in še mnogo več! Vse, kar po svetovnih in domačih raziskavah podjetij in kariernih agencij potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj! Pripelji na dogodek še svoje prijatelje in sošolce, tako ne boš sam.

Kontakt:
info@inkubator-nm.si
Simon Jeraj – tel.: 07 33 72 991
Tjaša Kump Murn - tel.: 07 33 72 992

Vabilo

Urnik


‹ Nazaj