E-učilnica E-indeks Slovensko English

Vpis na podiplomski doktorski študijski program Menedžment kakovosti - III. stopnje

Razpis

Objavljamo Razpis za vpis v doktorski študijski program Menedžment kakovosti - III. stopnje, za študijsko leto 2020/2021.

Prijavni roki 

1. prijavni rok: 2. 3. 2020 do 15. 6. 2020 - zaključen
2. prijavni rok: 1. 7. 2020 do 24. 8. 2020 - zaključen
3. prijavni rok: 7. 9. 2020 do 14. 9. 2020 - PODALJŠAN DO 25. 9. 2020

Postopek prijave

Pred prijavo svetujemo, da preberete navodila za izpolnjevanje prijave.

Prijavo lahko oddate v času posameznega prijavnega roka preko spletnega portala eVŠ: https://portal.evs.gov.si/prijava/. Pri prijavi bodite pozorni, da takoj prvi strani izberete Zasebni visokošolski zavodi (potem pa na meniju spodaj izberete Razpis za vpis na Fakulteto za organizacijske študije v Novem mestu).

Če se kandidat prijavlja:

1) s kvalificiranim digitalnim potrdilom, natisnjenega obrazca po pošti ne pošilja, temveč prijavo za vpis v eVŠ odda do zaključka prijavnega roka. Po pošti mora priporočeno poslati visokošolskemu zavodu tiste priloge k prijavi, ki jih v prijavi označi, da jih bo oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na številko prijave za vpis). Kot pravočasna se upošteva prijava, ki je bila izpolnjena in oddana z elektronskim podpisom v eVŠ do zaključka prijavnega roka.

2) brez kvalificiranega digitalnega potrdila (z uporabniškim imenom in geslom), mora obrazec prijave za vpis poslati elektronsko v eVŠ, nato natisniti, podpisati in ga s prilogami priporočeno poslati po pošti do zaključka prijavnega roka visokošolskemu zavodu. Kot pravočasna se upošteva prijava, ki je bila izpolnjena v eVŠ, natisnjena v istem besedilu, kot je besedilo v zadnjem oddanem obrazcu eVŠ, podpisana in priporočeno poslana do zaključka prijavnega roka na naslov: Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu, Ulica talcev 3, 8000 Novo mesto.

3) z AAI-računom (račun avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture), natisnjenega obrazca po pošti ne pošilja, temveč ga izpolni in elekornsko podpiše v eVŠ. Kot pravočasna se upošteva prijava, ki je bila izpolnjena z AAI-računom in poslana v eVŠ do zaključka prijavnega roka.

TEHNIČNA POMOČ PRI PRIJAVI:

Enotni kontaktni center državne uprave (EKC)
e-naslov: ekc@gov.si
tel.: 080 2002 (od 8.00 do 22.00 ure med delavniki)
tel. za klice iz tujine: 00 386 1 478 85 90

EKC nudi prijaviteljem podporo pri težavah pri vstopu v prijavo s kvalificiranim digitalnim potrdilom in elektronskim podpisovanjem ter prvo raven pomoči za ostala vprašanja pri izpolnjevanju e-obrazca prijave za vpis. Vprašanja, na katera ne bo znal odgovoriti, bo EKC posredoval naprej na podporo prijaviteljem, ki jo nudi ministrstvo.

Vpis

Kandidati boste k vpisu povabljeni pisno in hkrati obveščeni o datumu vpisa.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 059 074 164, po elektronski pošti referat@fos-unm.si ali osebno na Ul. talcev 3, 8000 Novo mesto.