E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Spletni posvet: Pogled v prihodnost vodenja

Spletni posvet:
 Pogled v prihodnost vodenja

Pandemija COVID-19 je postavila voditelje pred številne izzive, zato so se začeli razmisleki, kako se ustrezno odzvati na te izzive, kaj spremeniti pri vodenju, da bo le-ti lahko nudilo ustrezen odziv v času pandemije in kako oblikovati odporne vodje prihodnosti.

Vljudno vas vabimo, da se prijavite na spletni posvet »Pogled v prihodnost vodenja«, ki bo potekal 17. 11. 2021 od 16.00 do 18.30 ure. Posvet bo vodila doc. dr. (EdD, VB) Tatjana Dragovič Andersen, pridružili pa se ji bodo tako domači kot tuji strokovnjaki in strokovnjakinje s področja vodenja. Razprava bo potekala v slovenskem jeziku, z občasnimi povzetki v angleščini za tuje govorce in s povzetki v slovenščini, ko bodo govorili tuji govorci.

Na spletnem posvetu bomo razpravljali o tem, katere spremembe so vodje vpeljali pri svojem vodenju v času COVID, katere spremembe bodo obdržali v obdobju po COVID, katere so tiste značilnosti procesa vodenja, ki bodo najbolj pomembne za vodenje v »post COVID« obdobju, katere značilnosti vodje bodo najbolj iskane pri kadrovanju vodij v »post COVID« obdobju in kako so te značilnosti drugačne od (ali podobne) značilnosti, ki se jih je v obdobju pred COVID-om iskalo pri kandidatih za vodje. 

V sklopu posveta bo tudi uradno odprtje Mednarodnega transdisciplinarnega raziskovalnega centra za razvoj in odličnost vodenja »Leadership Excellence and Development – LEAD« (ITRC LEAD) na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu. ITRC LEAD bo spodbujal doseganje raziskovalne in izobraževalne odličnosti na področju vodenja. Vizija ITRC LEAD je skozi nadgradnjo študijskih programov in obstoječih oblik izobraževanja, privabljanjem uglednih strokovnjakov iz domačih in mednarodnih inštitucij, izvajanjem pomembnih raziskovalnih projektov s področja odličnosti vodenja ter prispevkom k odmevnim znanstvenim objavam v uglednih mednarodnih revijah na temo odličnosti vodenja, v petih letih postati vodilni raziskovalni center odličnosti vodenja v Sloveniji, v desetih letih pa doseči širšo prepoznavnost v Evropi. Več o centru si lahko pogledate na povezavi.

Posvet bo potekal v spletnem okolju ZOOM na tej povezavi.

Vabljeni strokovnjaki s področja vodenja >>

Za več informacij o posvetu pišite na elektronski naslov maja.pucelj@fos-unm.si.

Na posvet se prijavite do 16. 11. 2021 na POVEZAVI.

Veselimo se srečanja z vami.

Vabilo >>


‹ Nazaj