E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>WINTER SCHOOL 2025 - Leadership Excellence

Novice

Dogodek Robostar

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je v letu 2021 skupaj s partnerji (RC Novo mesto in Čarunalnik) uspešno pridobila projekt z naslovom »Roboti med nami« na pozivu LAS DBK ESRR.

Tekom projekta bomo partnerji razvili nov podjetniški model s področja robotike za podjetja, podjetnike in zaposlene ter pripravili izhodišče za razvoj kompetenčnega centra robotike na območju DBK, s čimer bomo prispevali k razvoju robotike na tem območju.

10. junija 2022 bo od 8.30 - 12:30 v prostorih območne obrtno-podjetniške zbornice Črnomelj potekal dogodek Robostar, kjer bodo nastopili tudi strokovnjaki s področja robotike v Sloveniji in kjer bomo predstavili izhodišča za vzpostavitev kompetenčnega centra robotike DBK.

Gosti:

Prijave: https://forms.office.com/r/J9J6SxBWQk

Več informacij o projektu Roboti med nami lahko najdete na naslednji povezavi: https://www.fos-unm.si/si/dejavnosti/projekti/2021/?v=roboti_med_nami.

V kolikor želite biti (vi, vaše podjetje ali vaši zaposleni) vključeni v nadaljnji razvoj robotike na področju LAS DBK in z nami sooblikovati nov podjetniški model s področja robotike za podjetja, vas toplo vabimo, da se udeležite dogodka Robostar ali nas kontaktirate na projketna-pisarna@fos-unm.si.

 


‹ Nazaj