E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

TRENING za mlade in mlade po SRCU

Akademija TOPŠTUDENT od 17. oktobra do 22. oktobra 2019 organizira TRENING za mlade in mlade po SRCU, ki si želijo pridobiti kompetence s področja:

Med samim treningom so zajeta vsa področja akademije, TOPŠTUDENT: podjetništvo, kreativa in osebnostna rast.

Po končanem treningu vsak udeleženec, ki izrazi interes za mentorsko podporo v akademiji TOPŠTUDENT, dela 1:1 s svojim mentorjem. 

Za mlade je to krasna priložnost povezovanja z mladimi iz cele Slovenije, ki prav tako iščejo znanje za vstop v predavateljske vode; podjetniški svet ali pa si želijo kreirati nove izobraževalne vsebine za mlade... Po treningu kot rečeno sledi mentorska podpora (kdor to seveda izrazi) in možnost za mednarodno sodelovanje v okviru akademije TopŠtudent.

Ponudba za študente FOŠ:

 V kolikor se s strani FOŠ izobraževanja vključi več študentov:

V ceno so vključene tri nočitve v izobraževalnem centru Lendava (sobe so moderne, čiste, urejene po metodi Feng Šui, vsaka soba ima svojo kopalnico); vsi obroki, delavnice, individualni pogovori s trenerji...

Več informacij o treningu je na voljo TUKAJ. Vtisi iz julijskega treninga so na ogled na tej povezavi.

Za kakršnokoli vprašanje se obrnite na Natašo Progar (vodja akademije TOPŠT UDENT); dosegljiva na prek telefona 040-953-466 in prek e-naslova: natasa.progar@sleo.si.


‹ Nazaj