E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

18. Karierni sejem MojeDelo.com

MojeDelo.com je največji slovenski karierno-zaposlitveni portal, ki že več kot 15 let uspešno povezuje delodajalce in iskalce zaposlitve ter s pomočjo številnih orodij in storitev pomaga pri HR razvoju kadrovikov in kariernem razvoju iskalcev ter tistih, ki bodo kmalu vstopili na trg dela.

22. oktobra 2020 organizirajo že 18. največji karierni dogodek v Sloveniji: Karierni sejem MojeDelo.com. V koraku s časom in svetovnimi trendi, se bo tokrat v celoti odvil na spletu in bo neodvisno od lokacije pripeljal nove karierne priložnosti in znanja tistim, ki želijo zgraditi kariero in pridobiti nova znanja. Dogodek je za obiskovalce brezplačen, lansko leto se ga je udeležilo več kot 15.000 obiskovalcev .

Z brezplačnim spletnim dogodkom želijo iskalcem zaposlitve pomagati, da hitreje najdejo prvo zaposlitev, novo zaposlitev, ambicioznim posameznikom dati možnost za gradnjo svoje osebnosti in kariere, podjetjem pa omogočiti stik z ustreznimi kandidati za prosta delovna mesta. V sam sejem so vključili tudi zanimiva predavanja (webinarje) na temo kariere, osebnostnega razvoja, iskanja zaposlitve, ipd. Za študente in dijake pripravljajo delavnico #MojePrvoDelo, ki je namenjena prav iskalcem prve zaposlitve. Zanje pa pripravljajo tudi druga predavanja in delavnice za mlade. Obiskovalcem sejma pripravljajo tudi brezplačno psihometrično testiranje Selby&Mills in individualno karierno svetovanje s kariernimi strokovnjaki.

Več o karirenem sejmu najdete na spletni strani in njihovi FB strani.


‹ Nazaj