E-učilnica E-indeks Slovensko English


Poletna šola FOŠ 2016: Podjetništvo - delovno mesto si znam ustvariti sam

Vabimo vas na Poletno šolo FOŠ 2016: Podjetništvo - delovno mesto si znam ustvariti sam, ki bo potekala od 3. - 17. junija 2016, na kateri se bodo prepletala najsodobnejša teoretična spoznanja številnih predavateljev in podjetnikov kot tudi najnaprednejše praktične rešitve, ki jih posamezniki in organizacije doma in po svetu uporabljajo na svoji poti do uspešnosti.

Ključen poudarek bo na pridobivanju praktičnih znanj na podlagi praktičnih študij primerov najodličnejših podjetij v Sloveniji.

Namen:

• Pridobivanje kompetenc iz področja podjetništva.
• Mreženje z odličnimi strokovnjaki.
• Predstavitev najboljših praks StartUp.
• Pridobitev novih podjetniških idej.
• Pridobitev 6 ECTS točk.

Poletna šola je namenjena:

Študentom dodiplomskega in podiplomskega študija Fakulteta za organizacijske študije in drugih visokošolskih zavodov.

Vsem zainteresiranim, ki jih izbrana tematika zanima.

Rok za prijavo: 27. maj 2016, oz. do zasedbe prostih mest. Udeležba za študente FOŠ je brezplačna. Kotizacija za zunanje udeležence znaša 50 € do 20. maja, po tem datumu pa 75 € z DDV*.

Več o Poletni šoli FOŠ 2016, utrinke iz preteklih Poletnih šol in samo prijavnico najdete na naši spletni strani.

* Razvojni center Novo mesto v okviru programa Izobraževanje podjetnikov v sodelovanju z dolenjskimi občinami Novo mesto, Dolenjske Toplice, Mokronog-Trebelno, Mirna Peč, Mirna, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Semič in Žužemberk, nudi 50% sofinanciranje kotizacije za udeležence iz navedenih občin.