E-učilnica E-indeks Slovensko English


Izjave udeležencev

 

" S Poletno šolo sem bil zelo zadovoljen. Pridobil sem veliko novega znanja, ki mi bo prisel prav pri mojem delu. Zelo mi je všeč, ker so predavatelji na poletni šoli uspešni na področju o katerem predavajo in teorijo tako podprejo s praktičnimi primeri."

"Sprva malo skeptična kako bo to izgledalo. Na koncu pa povsem navdušena. S samo nalogo, katero smo mogli opraviti, sem bila zelo zadovoljna, saj sem uvidela kje in na kakšen način lahko v našem podjetju napredujemo in kako dejansko smo dobri. Odlična izvedba in pohvala g. Bukovcu, ter vsem udeleženim."

"Letošnja virtualna poletna šola je bila super. Popestrili so jo direktorji podjetij, ki so nam s predstavami vodenj svojih podjetij dalj kar nekaj usmeritev in idej, ki jih bomo z veseljem uporabili."

"Poletna šola je ena top izkušnja, ker mi je dala zelo veliko znanja in izkušenj top predavateljev iz različnih podjetij."

"Pohvale celotni ekipi, ki je pripomogla k odlični organiziranosti in izvedbi poletne šole odličnosti. Predavanja so bila zanimiva in z veseljem sem se jih udeleževala."

"PŠ kakršne še nismo doživeli. Dokazali smo, da se da naredit izjemna predavanja todi on-line. Kredibilni gostje, zanimiva in uporabna predavanja. Hvala za vse."

 "Poletno šolo zaključujem z najlepšimi vtisi. Izbrani predavatelji so strokovnjaki vsak na svojem področju. Vse znanje, ki ga imajo so pripravljeni deliti naprej, kar jim daje veliko osebnostno veličino. Osebno mi je znanje, ki sem ga dobila s poletno šolo pomemben doprinos, tako v poslovnem kot osebnem razvoju. Hvala vam za tako lepo izkušnjo."

"Aktualno izbrane teme, strokovnost vseh predavateljev, več kot uspešna izvedba na daljavo. Super izkušnja!"

"Odlična tematika in odlični predavatelji, s pomočjo katerih smo prišli do novih znanj, spoznanj in si s tem razširili obzorja."

"Zanimivo poslušanje zgodb o osebnih vzponih in padcih, ki so pripeljali posameznike do uspeha, zraven pa postreženo z znanjem, ki odpira in razjasni marsikatero področje. Priporočam."

"Zanimiva predavanja, dobra prilagoditev na trenutno situacijo z virusom, zanimivi predavatelji, iz zaključne naloge smo imeli se imeli priložnost veliko naučiti in razmišljati kot vodje."

"V zasebnem življenju pogosto ne dajemo pozornosti načinu govora, v poklicni karieri pa je nastopanje eden ključnih gradnikov uspeha. Biti dober retorik, torej imeti sposobnost nastopati pred skupino in jo prepričati, je včasih odločilna stvar za prodajo in pridobivanje strank v poslu. V praksi je to veščino precej težje osvojiti kot v teoriji. Vse pohvale dekanu za vodenje in povezovanje. Res!"

"Moji vtisi o poletni so zelo dobri in sicer, študij med korono virusom na daljavo je odličen, kakovosten in sproščen. Ob delu na daljavo je potrebno veliko samokontrole ampak, če si željan znanja je to zelo priročno in spodbujajoče za takšno delo še v naprej."

"Poletna šola z naslovom Poslovna odličnost je bila dober pokazatelj kaj mora uspešna organizacija imeti, da je v samem vrhu. Dobili smo ogromno dobrih primerov dobre prakse, videli smo, kako se v posameznih organizacijah spopadajo z različnimi situacijami in kaj je tisto, kar da organizaciji tisto nekaj več. Pozitivna izkušnja s končno željo po več!"

"Poletni šoli 2020 sem spoznal, da je pri uvajanju poslovne odličnosti v vse procese v podjetju ključno vodstvo podjetja. Odlična podjetja imajo vodstveni kader, ki oblikuje prihodnost in jo izvršuje, pri čemer seveda daje zgled za njihove vrednote in etiko podjetja ter vseskozi zbujajo zaupanje vseh zaposlenih."