E-učilnica E-indeks Slovensko English

Zimska šola 2023: Družbena odgovornost in trajnostni razvoj (DOTR)

 

Vabimo vas na Zimsko šolo 2023: Družbena odgovornost in trajnostni razvoj (DOTR), ki bo potekala od 6. februarja do 8. marca 2023, na kateri se bodo boste seznanili z najaktualnejšimi globalnimi in EU usmeritvami na področju DO in TR ter spoznali, kako jih vpeljati v svojo poslovno prakso. Spoznali boste ključna teoretična spoznanja predavateljev kot tudi najnaprednejše praktične rešitve s področja DO in TR, ki jih organizacije uporabljajo na svoji poti do kakovosti in odličnosti. Ker bo v Zimski šoli ključen poudarek na pridobivanju praktičnih znanj na podlagi študij primerov najodličnejših organizacij v Sloveniji in izkušenj širokega nabora gostujočih predavateljev iz prakse, smo prepričani, da boste udeleženci Zimske šole preusmerili tudi svojo poslovno prakso v bolj zeleno.

Namen:

* Študentje FOŠ lahko ECTS točke uveljavijo na visokošolskem strokovnem ali magistrskem študijskem programu Menedžment kakovosti.

Zimska šola je namenjena:

Zimsko šolo bomo izvedli na daljavo v MS Teams okolju.

Rok za prijavo je 1. februar 2023. Udeležba za študente FOŠ s statusom je brezplačna. Kotizacija za ostale zunanje udeležence znaša 270 € + ddv do 13. januarja 2023, po tem datumu pa 315 € + ddv. Člani Alumni kluba FOŠ imajo 50% popust na redno ceno.

Inštitut IRDO ponuja udeležencem Zimske šole tudi priložnost, da za 1/3 cene izobraževanja, ki velja za člane Inštituta IRDO (368 EUR), kar torej znaša 123 EUR, pridobijo Certifikat Inštituta IRDO »Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj«.

Vabilo

  • Program
  • Prijava
  • Izvajalci
  • Fotogalerija
  • Izjave udeležencev
  • Prisrčno vabljeni.