E-učilnica E-indeks Slovensko English

HEARD - Debatni paneli

DRUGI DEBATNI PANEL: VPLIV COVIDA-19 NA UŽIVANJE TEMELJNIH PRAVIC

Drugi debatni panel bo osvetlil izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo demokratični procesi v teh nepredvidljivih časih. Skozi dinamično razpravo bomo razmišljali, kako je epidemija vplivala na človekove pravice in temeljne svoboščine skozi omejeno gibanje, omejene pravice in razsežnost duševnega zdravja, s katerimi smo bili soočeni v epidemičnem času covida-19.

Vabimo vas, da se nam pridružite, delite svoje kritične poglede in prispevate k razpravi o vplivu covida-19 na uživanje temeljnih pravic, saj je vaše stališče ključno pri zastavitvi načina odziva na prihodnje epidemične situacije. Zgolj z vašim glasom kritike, sugestije ali pohvale, lahko sooblikujemo primernejši odziv države na prihodnje epidemične situacije.

Datum: 23. maj 2023

Čas: 16.00 – 17.00

Kraj: Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

PRIJAVE


 

PRVI DEBATNI PANEL: VPLIV COVIDA-19 NA DEMOKRATIČNO RAZPRAVO

Prvi debatni panel bo osvetlil izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo demokratični procesi v teh nepredvidljivih časih. Skozi dinamično razpravo bomo razmišljali, kako je epidemija vplivala na vladavino prava in vladavino moči, zaupanje v inštitucije ter na javne razprave.

Vabimo vas, da se nam pridružite, delite svoje kritične poglede in prispevate k razpravi o vplivu covida-19 na demokratično razpravo, saj je vaše stališče ključno pri zastavitvi načina odziva na prihodnje epidemične situacije. Zgolj z vašim glasom kritike, sugestije ali pohvale, lahko sooblikujemo primernejši odziv države na prihodnje epidemične situacije.

Datum: 16. maj 2023

Čas: 16.00 – 17.00

Kraj: Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

PRIJAVE