E-učilnica E-indeks Slovensko English

HEARD - Predstavitveni dogodki in ankete

 

SKLOP DOGODKOV "BE HEARD" - BODITE SLIŠANI

Ali ste imeli občutek, da v času pandemije covida-19 niste bili slišani? Kakšno je vaše stališče glede upravljanja pandemije covida-19 v Sloveniji? Vabimo vas k sodelovanju na sklop dogodkov BE HEARD.

V sklopu projekta HEARD, Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu organizira 3 dogodke na 3 različne teme:

S prijavo na dogodke 𝗕𝗘 𝗛𝗘𝗔𝗥𝗗 boste imeli možnost izraziti svoje poglede glede ustreznejšega naslavljanja izzivov, ki izhajajo iz pandemičnih razmer v povezavi z demokratično razpravo, uživanjem človekovih pravic in temeljnih svoboščin ter uravnoteženostjo razmerja med delom in življenjem žensk.

Prijave:

Zdaj je vaša priložnost, da se vas sliši. Bodite glas kritike in glas sprememb za našo skupno boljšo prihodnost!

Vljudno vabljeni!

VABILO

 *** 

 

SODELOVANJE V ANKETAH

Vabimo vas k sodelovanju v anketah, kjer boste imeli priložnost izraziti svoje mnenje o tem, kako se je po vašem mnenju Slovenija spopadla z epidemijo covida-19.

Omenjene razprave in vaši odgovori v anketah nam bodo omogočili, da poiščemo ustreznejše rešitve, kako bi se lahko družba in vlada ustrezneje odzvali na podobno epidemično situacijo v prihodnje.

VABILO

Bodite slišani! #BE HEARD

***

 

VPLIV COVIDA-19 NA DEMOKRATIČNO RAZPRAVO – ŽELIMO SLIŠATI VAŠ GLAS

V sklopu projekta bomo zato potrebovali vaš odziv. Zanimalo nas bo namreč, kakšno je bilo vaše stališče glede vključenosti prebivalcev in državljanov Slovenije v demokratično debato v času pandemije covida-19, ali so bili po vašem mnenju posegi v človekove pravice, ki smo jim bili priča, sorazmerni in upravičeni, ter ali menite, da je večji del obremenitev v času pandemije covida-19 pripadel ženskemu spolu ali ne. Z namenom, da vam predstavimo, kako lahko sodelujete pri anketnem vprašalniku in vseh nadaljnjih aktivnostih, bomo v januarju 2023 izvedli tudi predstavitveni dogodek projekta.

V kolikor se prepoznate kot ciljna skupina projekta in bi želeli sodelovati pri projektnih aktivnostih, nas kontaktirajte preko elektronskega naslova projektna-pisarna@fos-unm.si.