E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

VABILO na regijske delavnice

V tem mesecu kakovosti vas obveščamo, da so na voljo številni dogodki, katere že prevzema in podpira Slovenija za področje poslovne odličnosti. Novembrski mesec bo tako resnično posvečen spodbujanju kakovosti in odličnosti in verjamemo, da se najde tudi ustrezna priložnost za vas. Za vse, ki bi vas to utegnilo zanimati, ki že ste, ali želite biti na poti odličnih, pa vam sporočamo, da bodo delavnice tudi regijsko razporejene po Sloveniji in bodo tako še bližje vam.

Odlična priložnost je tudi prenos dobre prakse, saj bodo organizacije, ki so že dolgo na tej poti, predale svoje izkušnje tudi vam. Seveda ob tem niso pozabljeni tudi ocenjevalci EFQM modela odličnosti in razsodniki v postopku državne nagrade PRSPO, da se njihova znanja še nadgradijo in izpopolnijo, ter s tem organizacijam lahko pripravijo še boljše povratne informacije.

Kot prvo v nizu, bi izpostavili delavnico, ki bo organizirana v Celju, dne 22.11.2018 in kjer bo predavatelj mag. Rajko Novak, predstavil pot uvajanja odličnosti v organizacijah. Prijave so možne preko spletne prijavnice.

 

Poleg omenjene delavnice napovedujemo tudi naslednje:

28. november 2018 - Ljubljana, Delavnica za razsodnike in ocenjevalce po EFQM
29. november 2018 - Novo mesto, Organizacija ogleda dobrih praks v TPV d.o.o. Novo mesto

Predstavitvene delavnice na področju uvajanja poslovne odličnosti na regionalnem nivoju:
22. november 2018 - Celje
5. december 2018 - Ljubljana
5. december 2018 - Maribor
12. december 2018 - Novo mesto

Več informacij o samih dogodkih pa najdete na Podjetniškem portalu, kjer so vam tudi že na voljo e-prijavnice.

Urad za meroslovje RS


‹ Nazaj