E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Izšla je četrta številka revije RUO

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je izdala že četrto številko strokovne revije RUO – Revija za univerzalno odličnost. Gre za prvo izdajo drugega letnika revije. Ogledate si jo lahko na naši spletni strani.

Revija RUO je interdisciplinarna revija, ki združuje organizacijske vede oz. menedžment in univerzalno odličnost, tj. poslovno, organizacijsko in osebno odličnost. Revija pokriva teme organizacijskih študij in univerzalne odličnosti. Njen namen je raziskovanje in razvoj temeljnih načel odličnosti oz. temeljnih gradnikov nove organizacijske paradigme po modelu poslovne odličnosti EFQM.

Ker ima revija ambicije spodbujati tudi nova razmišljanja, je njen namen tudi raziskovanje in razvoj temeljnih načel oziroma gradnikov univerzalne odličnosti po otoški rastoči strategiji univerzalne odličnosti in mojstrstva:

 

 

V tokratni številki so članke prispevali Merima Bekrić, Anton Jakše, Mojca Jerman, Vide Boltez, Maja Meško in Vasja Roblek. V kolikor v tej reviji prepoznate izziv za vaš ustvarjalni prispevek, vas vljudno vabimo k sodelovanju.

Prijetno branje!


‹ Nazaj