E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Konferenca QMOD 2013

Obveščamo vas, da se izteka rok za oddajo povzetkov (15. 3. 2013) za sodelujoče na konferenci QMOD 2013. Če ste že razmišljali o pripravi prispevka in udeležbi na konferenci QMOD 2013, vas tokrat opominjamo na bližajoči se rok za oddajo. Smo pred vikendom, ko ima večina od vas čas za »zanimive in razburljive« stvari – kot na primer pisanje povzetka za konferenco!

Kot so že ob prvem vabilu napisali, je bila Univerza v Mariboru izbrana za organizatorja 16. mednarodne konference: Quality Management and Organizational Development (QMOD 2013) - Conference on Quality and Service Sciences, ki se bo odvila med 4. in 6. septembrom 2013 v Portorožu.

QMOD konferenca se je v zadnjih letih razvila v eno najpomembnejših svetovnih konferenc s področja kakovosti, storitev, razvoja organizacije in povezanih managerskih tematik.

Tokratna vodilna tema - LearnAbility, InnovAbility and SustainAbility– zaobsega tematike, ki jih še kako potrebuje vsaka organizacija v trenutni situaciji, če se želi izkopati iz trenutne krize in se uspešno razvijati v bližnji bodočnosti. 

V primeru, da vas bodo tematike pritegnile, ste vljudno vabljeni, da se konferenci pridružite kot predavatelj oziroma kot poslušalec, razpravljavec, razvijalec novih idej in dobrih praks – da postanete del QMOD skupnosti, ki jo boste oplemenitili z vašim znanjem, izkušnjami in žarom.

Organizatorji bodo veseli, če se boste v začetku septembra srečali v Portorožu, da si boste v čim večjem krogu lahko izmenjali rezultate Vašega in našega dela, jih razpravljali skupaj z udeleženci iz vsega sveta, ki verjamejo v in cenijo trdo dela na področju razvoja organizacije in managementa kakovosti.


‹ Nazaj