E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Popoldansko druženje: DOLENJSKA, ZGLED ZA SLOVENIJO

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu vabi vse svoje študente in člane akademskega zbora na popoldansko druženje z okroglo mizo Dolenjska, zgled za Slovenijo, ki jo organizirata Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine in Slovenska fundacija za poslovno odličnost. 

Popoldansko druženje bo v četrtek, 25. aprila 2013, ob 15.00, v TPV, d. d. (Kandijska cesta 60, Novo mesto)

Namen in cilj dogodka:

Imamo v Sloveniji okolje, ki bi spodbujalo neprestano izboljševanje, ki temelji na sodelovanju in je nikoli končan proces? Imamo na voljo ustrezna orodja, pristope? Imamo primere, ki bi nam lahko bili zgled in spodbuda?

Na ta in vrsto drugih aktualnih vprašanj bomo odgovorili na devetem Popoldanskem druženju. Spregovorili bomo o odličnosti na Dolenjskem in predstavili odlične organizacije, ki so ključno pripomogle k doseganju odličnosti celotne dolenjske regije. Dejstvo je, da je Dolenjska regija z največjo koncentracijo odličnosti v Sloveniji. Namen popoldanskega druženja je spodbuditi tudi ostale slovenske regije, da sistematično stopijo na pot odličnosti in neprestanih izboljšav. V praksi dokazani uspešni pristopi dolenjskih organizacij nas bodo prepričali, da se je vredno potruditi.

Več o samem dogodku in programu si lahko preberete na spletni strani GZDBK, preko katere opravite tudi prijavo.  

Vljudno vabljeni!


‹ Nazaj