E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

NAKVIS in ŠOS - evalvacije študijskih programov

Nacionalna agencija Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS) opravlja tako institucionalne evalvacije kot tudi evalvacije študijskih programov v slovenskem visokošolskem prostoru. V ta namen tvori skupine strokovnjakov. V teh skupinah so obvezno udeleženi tudi študenti-strokovnjaki, ki enakopravno sodelujejo v evalvacijskih skupinah. Seveda pa morajo študenti predhodno opraviti ustrezno izobraževanje.

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) in NAKVIS občasno organizirata tovrstno izobraževanje za študente. Ti bodo kasneje sodelovali pri presojah visokošolskih in višješolskih zavodov v Sloveniji.

V ta namen vljudno prosimo vse študentke in študente, da bodite pozorni na razpise Študentske organizacije Slovenije. Predvsem velja to za študente, ki ste že sodelovali v komisijah za kakovost, ki ste sodelovali pri pripravi samoevalvacijskih poročil in tudi pri sokreiranju študijskih programov na posameznih zavodih.

O dodatnih pojasnilih in o bodočih razpisih, prosimo, da zasledujte informacije na spletni strani ŠOS http://www.studentska-org.si in na spletni strani NAKVIS http://www.nakvis.si - register strokovnjakov.


‹ Nazaj