E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

18. dan kakovosti in inovativnosti

Odnosi – gradniki odličnosti je bil naslov letošnjega 18. dneva kakovosti in inovativnosti, ki ga je izvedla Sekcija za kakovost in inovativnost (SKI) pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine (GZDBK).

Člane te sekcije vse o njene ustanovitve je tudi dekan FOŠ prof. dr. Boris Bukovec, kot tudi naša predavatelja mag. Bojan Tomšič in Matej Jevšček.

Letošnjo okroglo mizo, katere naslov je sovpadal z naslovom posvetovanja, je moderiral dekan FOŠ, ki je istočasno tudi podpredsednik SKI. Udeleženci okrogle mize so bili:

Udeleženci so bili naprošeni, da se vsak osredotoči v posamezen dejavnik modela odličnosti EFQM (Voditeljstvo, Strategija, Zaposleni, Partnerstvo in viri, Procesi. Vprašanja so bila povzeta iz teksta modela odličnosti EFQM in sicer tista v katerih so »odnosi« eksplicitno poudarjeni in sicer:

Odgovori so ponudili zanimiva razmišljanja in primere dobrih praks. Okrogla miza je trajala eno uro in pol in je bila po mnenju udeležencev zanimiva, dinamična in poučna. Med udeleženci je bilo tudi skoraj desetina študentov oziroma diplomantov FOŠ kar smo izkoristil tudi za prijetno druženje.

 

 


18. dan kakovosti in inovativnosti
18. dan kakovosti in inovativnosti
18. dan kakovosti in inovativnosti

‹ Nazaj