E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Strateško partnerstvo FOŠ - Knjižnica Mirana Jarca NM

Dekan Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu prof. dr. Boris Bukovec in direktor Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto Borut Novak sta v četrtek, 5. maja 2016, ob 12. uri v prostorih novomeške knjižnice podpisala Pogodbo o strateškem partnerstvu, ki določa dolgoročno strateško partnerstvo med obema organizacijama, katerih temeljno poslanstvo je tudi podpiranje izobraževalnih in informacijskih potreb okoliških prebivalcev.

Podpisnika si bosta vzajemno prizadevala za uspešnost delovanja fakultete in uspešnost poslovanja knjižnice ter bosta v ta namen proučila poslovne priložnosti, ki bi jih lahko vzajemno udejanjila. S pogodbo se fakulteta zavezuje, da bo promovirala knjižnico kot strateškega partnerja fakultete, knjižnica pa bo prispevala k promociji in odličnosti delovanja fakultete s sodelovanjem v fakultetnih projektih, z nudenjem brezplačne uporabe sredstev (prostori, oprema) partnerja za dejavnost fakultete in s promocijo skupnih dogodkov.

Organizaciji sta sicer že združili moči pri predstavitvi knjige Zgodovina organizacijske misli zaslužnega prof. dr. Štefana Ivanka, ki je prvo obsežnejše in celovito delo s področja organizacije na Slovenskem in se že nadejata prihodnjih skupnih projektov.


‹ Nazaj