E-učilnica E-indeks Slovensko English

Doc. Dr (AR) Nadia Molek

Nadia Molek

Govorilne ure: po predhodni najavi preko e-maila
E-mail: nadia.molek (at) fos-unm.si

Predmeti

Organizacijsko vedenje

Strokovna biografija

Nadia Molek je diplomirala in doktorirala na področju antropoloških znanosti na Univerzi de Buenos Aires. Izobraževala se je tudi za UN Cilje trajnostnega razvoja in na področju izobraževanja ter IKT. Prejela je prvo nagrado Urada Vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu ter Priznanje odličnosti FOŠ za raziskovalne dosežke.

Leta 2014 je začela poučevati na visokošolski ravni v Argentini, poslanstvo ki nadaljuje v Sloveniji. Kot gostujoča predavateljica je sodelovala na Univerzi v Stavangerju v Norveški, Univerzi v Ljubljani ter Univerzi na Primorskem v Sloveniji. Delala je tudi na pedagoški univerzi UNIPE v Buenos Airesu, kjer je bila raziskovalka in predavateljica za izobraževanje učiteljev na področju medijev in IKT, ter svetovalka za razvoj smernic za produkcijo izobraževalnih dokumentarnih filmov. Na Univerzi del Salvador v Buenos Airesu pa je izvajala raziskovalno pedagoško delo v okviru programa »Medkulturni menedžment« ekonomske fakultete, kjer je tudi mentorirala diplomske naloge. Nadalje je vključena kot raziskovalka v meduniverzitetno euro-ameriško mrežo Alfamed za raziskovanje kompetenc v medijih

Raziskovalni profil

Njen raziskovalni interes vključuje interdisciplinarni pristop k študiji človeka v različnih kontekstih. Trenutno se osredotoča na teme organizacijske kulture in vedenja, trajnostne izzive ter na etično in trajnostno vključevanje umetne inteligence v organizacijske kontekste.

Bibliografija (COBISS)

RRD uspešnost (SICRIS)

« Nazaj