E-učilnica E-indeks Slovensko English

mag. Iris Fink Grubačević, viš. pred.

Govorilne ure: po predhodni najavi preko e-maila
Telefon:
031/300-396
E-mail:
 irisfink4 (at) gmail.com

Predmeti

Temelji menedžmenta


Strokovna biografija

Iris Fink Grubačević (1968) je diplomirala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, program socialna pedagogika; specializacijo je zaključila na Fakulteti za management v Kopru, program management v izobraževanju; magistrirala pa na Filozofski fakulteti v Ljubljani iz pedagogike. Dodatno se je izobraževala na področju komunikacije in si pridobila certifikate: NLP praktik, NLP mojster poslovne komunikacije ter NLP Coach.

Službo je naprej nastopila na Osnovni šoli Šmihel, nato na Ekonomski šoli Novo mesto, kjer je bila zaposlena kot svetovalna delavka. Od leta 2000 je ravnateljica na Ekonomski šoli Novo mesto, Višji strokovni šoli. Vsa leta deluje tudi kot predavateljica poslovnega komuniciranja na višjih šolah in izvaja seminarje s področja komunikacije, vodenja, ravnanja s človeškimi viri, za različne ciljne skupine oz. organizacije. Je avtorica večih člankov s področja komunikacije, ravnanja s človeškimi viri, vodenja.

Raziskovalni profil

Raziskovalno se ukvarja s proučevanjem pristopov, modelov in orodij obvladovanja vodenja, komunikacije, ravnanja s človeškimi viri, managementa. V raziskavah povezuje aktualna teoretična spoznanja s svojimi izkušnjami, predvsem s področja izobraževanja.

Bibliografija (COBISS)
RRD uspešnost (SICRIS)

« Nazaj