E-učilnica E-indeks Slovensko English

doc. dr. Matej Jevšček

Govorilne ure: po predhodni najavi preko e-maila
E-mail: matej.jevscek (at) t-2.net

Predmeti:

Procesna zasnova organizacije
Sistemi vodenja
Sistemi ravnanja z okoljem

 

Strokovna biografija

Matej Jevšček (1957) je diplomiral na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani in doktoriral na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu. Na svoji službeni poti je deloval na področju projektiranja, vodenja projektov, razvoju naprav ter izdelkov. V zadnjih petnajstih letih je deloval na področju različnih sistemov vodenja in poslovne odličnosti zlasti v avtomobilski industriji, dve leti je bil direktor Izobraževalnega centra v skupini TPV v Novem mestu.

Je vodilni presojevalec sistema vodenja kakovosti ISO 9001 in sistema ravnanja z okoljem ISO 14001, presojevalec sistema vodenja kakovosti v avtomobilski industriji IATF 16949 ter sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu OHSAS 18001; certificirani presojevalec procesov po standardu VDA 6.3 in certificirani družbeno odgovorni vodja po ECQA Socires shemi, vodilni ocenjevalec pri državni nagradi za poslovno odličnost (PRSPO) in član Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO).

Raziskovalni profil

Raziskovalno se ukvarja s proučevanjem sodobne organizacije, organizacijskih modelov in procesnega pristopa ter kompetenčnih modelov. V raziskavah povezuje teoretična spoznanja s svojimi tridesetletnimi izkušnjami na različnih strokovnih in vodilnih delovnih mestih v industriji

Bibliografija (COBBIS)
RRD uspešnost (SICRIS)


 

« Nazaj